O RAKIJI

Rakija je neizostavna u mnogim životnim prilikama, ali i u svakodnevnom životu. Da bi se dobila kvalitetna rakija neophodno je obaviti svaku od operacija koje čine proizvodni proces od berbe plodova, prerade, alkoholnog vrenja, destilacije pa do odležavanja i formiranja rakije kao pića.

Sve rakije su dobijene po posebnom tehnološkom postupku od najkvalitetnijeg voća. Sever Bačke raspolaže izuzetnom sirovinskom osnovom za proizvodnju vrhunskih rakija.

DiBonis svakoj operaciji proizvodnje rakije posvećuje punu pažnju i kao rezultat dobija rakiju koja predstavlja istinsko uživanje za one koji traže najbolje.

Rakije

Breskva - Bezbojna rakija, kristalne bistrine od prvoklasnog voca breskve.

Breskva

Dunja - Bezbojna rakija, kristalne bistrine, izrazito pitka, sa raskošnim i intezivnim mirisom dunja, i sa plemenitim ukusom.

Dunja

Jabuka - Bezbojna rakija, kristalne bistrine, sa jedinstvenim aromama zelene i slatke jabuke.

Jabuka

Kajsija - Bezbojna rakija, kristalne bistrine, finog mirisa zrele kajsije, zaokruženog ukusa, koji se pretvara u dugu i postojanu završnicu.

Kajsija

Komovica - Bezbojna rakija, kristalne bistrine, dobijena od komine prevrelog grožđa. Interesantnog, kompleksnog i neobičnio bogatog mirisa grožđa i mekog, divnog ukusa.

Komovica

Kupina - Bezbojna rakija, kristalne bistrine. Egzotičan, intenzivan miris začina Istoka sa glavnom notom cimeta.

Kupina

Lozovača - Bezbojna rakija, kristalne bistrine, dobijena od groždja šardone (chardonnay).

Loza

Malina - Bezbojna rakija, kristalne bistrine direktno iz čarobnog malinjaka.

Malina

Šljiva - Moderna karakteristična srpska rakija, proizvedena po novom stilu i po novoj tehnologiji.

Šljiva

Šumska jagoda - Bezbojna rakija, kristalne bistrine sa slatko-cvetnim mirisnim notama, što podseća na topli letnji miris rajskih vrtova.

Šumska jagoda

Trešnja - Bezbojna rakija, kristalne bistrine. Na počelku miris je prijatan, nežan, karakterističan, produžavajući se u jedan veoma izražen i zaokružen sortni miris.

Trešnja

Viljamovka - Bezbojna rakija, kristalne bistrine, dobijena od prvoklasne viljamovke. Interesantnog, kompleksnog i neobičnio bogatog mirisa viljamovka kruške i mekog, divnog ukusa.

Viljamovka

Višnja - Bezbojna rakija, kristalne bistrine. Specifčnog, voćnog mirisa zrele višnje sa neodoljivom laganom aromatikom. Hundest – Međunarodno takmičenje rakija 2010 – Šampion

Višnja

Zova - Rakija slamnasto-žute boje, sa zlatnim odsjajem, dobijena od plodova zove. Karakterističnog, kompleksnog i veoma intezivnog mirisa cveta i ploda zove.

Zova

Dunja specijal - Prepoznatljivu bistru žutu boju ova rakija dobija od suve dunje.

Dunja specijal

Jabuka specijal - Bezbojna rakija, kristalne bistrine, dobijena od prvoklasne jabuke. Interesantnog, kompleksnog i neobičnio bogatog mirisa jabuke i mekog, divnog ukusa.

Jabuka specijal

Kajsija specijal - Suva kajsija lepo uokviruje i daje prepoznatljiv karakter ovoj oplemenjenoj rakiji.

Kajsija specijal

Loza specijal - Bezbojna rakija, kristalne bistrine, dobijena od komine prevrelog grožđa. Interesantnog, kompleksnog i neobičnio bogatog mirisa grožđa i mekog, divnog ukusa.

Muskat Loza

Šljiva specijal - Miris i boja specijalne rakije od šljive odaju izuzetan kvalitet.

Šljiva specijal

Viljamovka specijal - Suva kruška rakiji daje nesvakidašnji ukus. S obzirom da je kruška voće bogato šećerom i kiselinama, specijalna rakija od kruške je interesantna kombinacija slatkog i kiselog.

Viljamovka specijal

Višnja specijal - U toku zrenja ova posebna rakija izvlači iz suve višnje komponente od kojih dobija čarobnu i intenzivnu boju.

Višnja specijal